Online tornavideó programok nyugdíjasoknak

Van 10 perce az egészségért?

A lenti online megrendelő form kitöltésével további tornavideókat rendelhet.

A megrendelés során kiválaszthatja, melyik videóprogramot kívánja megrendelni. Egyszerre többet is megjelölhet. A videóprogramok 1, 2 és 3 hónapra rendelhetők, valamint extraként kérhető ezek mellé egy speciális étkezési útmutató is.

 

A tornaprogramok tartalma:

» Nyugdíjasok Tornája programok (1,2, vagy 3 hónapra)
A havi 10 perc az életért – ‘Nyugdíjasok tornája’ tornavideó heti 5 darab, havi 20 darab torna videót tartalmaz. A videókat YouTube link-ként küldöm a megrendelés során megadott email címre, amellyel korlátlan hozzáférést biztosítok az edzésekhez.

A ‘Nyugdíjasok Tornája 1, 2 és 3 program’ egymásra épülő videótorna sorozat, amely, változatosságot és fejlődést biztosít a megrendelőnek.

» A Nyugdíjasok Tornája 1. program 1 havi videótorna anyagot tartalmaz
(20 darab videó, heti 5 videó 1 hónapon keresztül)
» A Nyugdíjasok Tornája 2. program 2 havi videótorna anyagot tartalmaz
(2 x 20 darab videó, heti 5 videó 2 hónapon keresztül)
» A Nyugdíjasok Tornája 3. program 3 havi videótorna anyagot tartalmaz
(3 x 20 darab videó, heti 5 videó 3 hónapon keresztül)

» Nyugdíjasok Tornája Extra Program
A Nyugdíjasok Tornája Extra Program tartalmaz egy étkezési útmutatót is, amely
– egy 1 hetes mintaétrendből
és
– egy ‘Gyakran/Ritkán fogyasztandó-Kerülendő élelmiszerek’ listájából áll, ezzel teljes körű szolgáltatást nyújthatok Önnek egészsége megőrzésének érdekében.
! Kizárólag a Nyugdíjasok Tornája 1. / 2. / 3. program mellé extraként rendelhető, önállóan nem.

A mozgásterapeuta

RÁKÓCZI GABI Msc

Az edzés videókat én tartom. Szakképzett és gyakorlott mozgásterapeuta vagyok, emellett élelmiszer-és egészségtudományi szakértő és doktorjelölt.

Jelen online videó edzés szolgáltatást a vállalkozásomtól rendeli meg, ezen vállalkozói adataim szerepelnek majd a számlán.

*Amennyiben személyre szabott táplálkozási tanácsadásra van szüksége, írjon nekem emailt a nyugdijasoktornaja@gmail.com email címre.

© Copyright
A tornavideók jogvédettek, kizárólagosan házi használatra készültek. Azokat publikálni, terjeszteni, nagy közönség elé tárni, vagy tovább árusítani bűncselekménynek minősül és jogi következményekkel jár.

A megrendeléssel kapcsolatos további információk

A megrendelés során – a személyre szabott tartalom érdekében – szükségem van néhány személyes adatára, amelyeket a törvényi előírásoknak megfelelően kezelek az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak figyelembevételével és kizárólag jelen megrendeléshez használom fel. Ezek az adatok a következők: név, életkor, nem.

A megrendeléshez szükséges kommunikációhoz van szükségem az email címére, erre fogom elküldeni a visszaigazolást a számlával, valamint a megrendelt torna videókat is.

A számlázási adatokhoz a következő adatait kell megadnia: számlázási név, cím. Amennyiben céges számlát szeretne, az ‘Egyéb megjegyzések’-ben jelezheti. Ez esetben a megjegyzésbe írja be céges adószámát is.

A megrendelés menete:

A megrendelés elküldésével Ön arról rendelkezik, hogy a kijelölt videókat a megadott áron megrendeli. Ez fizetési kötelezettséggel jár. Ezután egy számlát állítok ki az Ön részére, melyet a megadott email címre továbbítok. A számla a megrendelt videók árát tartalmazza.

A számlán szereplő összeget az alábbi bankszámla számra kérem átutalni, vagy befizetni: 11600006-00000000-33221603

A teljesítés az összeg beérkezését követően 24 órán belül megtörténik és már kezdhetjük is mozgásprogramot.


Lemondás:

A megrendelés lemondására kizárólag a videó megküldése előtt van lehetőség, amelyet írásban, a nyugdijasoktornaja@gmail.com email címen tehet meg.

A szolgáltatás jellege miatt visszamenőleges lemondásra nincs lehetőség, így a befizetett összeg visszatérítésre sem.

Megrendelés

    Személyes adatok

    Videótorna program kiválasztása
    Számlázási adatok

    Személyes adataidat kizárólag a megrendelés és a weboldal használata során használjuk fel, az Adatvédelmi szabályzatban meghatározottak betartásával.